OPTIEK VAN DEN CAMP

Kennis, ervaring, service.... uw ogen zijn het waard

Optiek Van den Camp vind je in het centrum van Melsele.

Melsele is een deelgemeente van Beveren, gelegen in het midden tussen Antwerpen en Sint-Niklaas. De aantrekkelijke ligging van Melsele nabij Antwerpen deed het aantal nieuwe inwoners de laatste jaren explosief toenemen.

Desondanks evolueert Melsele (door de nabijheid van shoppingcentra in Antwerpen en Sint-Niklaas en door het vlakbij gelegen Beveren-Waas met “het Grootste Winkeldorp van Vlaanderen”) in sneltreinvaart tot “het Kleinste Winkeldorp van Vlaanderen”.

Optiek Van den Camp bestaat al meer dan 50 jaar in Melsele. We hebben de hele evolutie van polderdorp tot voorstedelijke gemeente dan ook van dichtbij kunnen aanschouwen, maar niet met lede ogen! Integendeel, we hebben dit aangegrepen als een kans om ons op de optiekmarkt met een aantal troeven te kunnen onderscheiden.

En dat begint al vooraleer je bij ons binnenstapt. Niet een half uur aanschuiven op de N70 richting Beveren om daarna op zoek te gaan naar een parkeerplaats op grote afstand van de winkels. Wel vlot tot aan de winkel rijden en vrij parkeren tot vlak voor de winkeldeur of op de parking van het dorpspark op 50 meter afstand. Een pluspunt dat niet alleen onze minder mobiele klanten weten te waarderen. (Klik hier voor de nieuwe verkeersregeling in het dorp.)

Melsele is geen Shoppers-Walhalla. Optiek Van den Camp richt zich dan ook niet op toevallig passerende klanten die moeten verleid worden om eenmalig een impuls aankoop te maken. Bij ons vind je dus geen tien brillen voor de prijs van één.

Maar wel eerlijke en toch zeer scherpe prijzen, een goed doordachte selectie van kwaliteitsvolle en modieuze monturen in alle prijsklassen, grondig glasadvies,  uitstekende service na verkoop en persoonlijke opvolging van a tot z door de zaakvoerder, Gino Van den Camp.

In 1986 studeerde Gino af als opticien-optometrist. Hij specialiseerde zich daarna aan het toenmalige IOB in Gent in functionele optometrie. Daarna liep hij onder andere ook stage in het College of Optometry van de State University of New York.

Hij is gepassioneerd bezig om elke klant zo goed mogelijk te laten zien.

Je mag dan ook op beide oren slapen. Met de bril of de contactlenzen waarmee je bij Optiek Van den Camp naar buiten wandelt, zal je optimaal kunnen zien. Wij garanderen dat je het zal merken.

Onze troeven:

  • persoonlijke bediening
  • jarenlange ervaring
  • oogmeting, aanpassen montuur, monteren van glazen en aflevering door iemand die uw ogen door en door kent
  • eerlijke maar scherpe prijzen
  • topservice na verkoop
  • ruime openingsuren
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis en vlakbij parkeren

 

Dambrugstraat 10

9120 Melsele ( Beveren )

Tel 03/775.81.13

 

Ond.nr. BE0684 208 997

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingsuren:

Open van 9 tot 12 uur
en van 13.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 9 tot 18 uur
Zon- en maandag gesloten

Lente/zomer mode

coverlente19thumb

Afbeelding webshop3md2